KopiePlus Sneldrukkerij

 

Doet KOPIE PLUS dat ook? is een opmerking die van tijd tot tijd klinkt. Kennelijk laten we niet genoeg van ons horen. Zoals over de regelmatige aanschaf van nieuwe machines, die altijd weer wat meer kunnen dan eerdere modellen. Een goede reden om nu dus even bij te praten.

De veelzijdige familie-collecties worden jaarlijks uitgebreid. Er is een enorm grote keuze in geboorte-, huwelijk-en jubileum- of ander familiedrukwerk. Voor a.s. ouders is het goed om te weten dat KOPIE PLUS niet alleen door de week, maar ook op zaterdagochtend geboortekaartjes drukt. Leuk om ze snel in huis te hebben. Eigen ontwerpen kunnen natuurlijk ook verwerkt worden, waarbij de nieuwe kleurenkopieerder vaak goede oplossingen biedt. Op deze machine zijn ook al heel wat (oude) foto´s vermenigvuldigd.

Bij grotere aantallen is de moderne KOPIE PLUS offsetafdeling de aangewezen plaats. Daar wordt veel zakelijk en reclamedrukwerk geproduceerd. Nieuwe ontwerpen in meerdere kleuren worden er bedacht. Opdrachten kunnen zelfs electronisch aangeleverd worden via e-mail. Bovendien behoort KOPIE PLUS tot de selecte groep (drie van de tien) drukkers die zelf hun films uitdraaien; een besparing in tijd en kosten.

Op zelfbedieningsapparatuur aan de Meidoornlaan 18 kan vlug even een goede kopie gemaakt worden. Daar worden ook de grotere oplagen op de opnieuw vernieuwde snelle copiers en printers verzorgd, waar nodig vergaard en/of gesorteerd. Dat bespaart veel bedrijven tijd en kosten. De techniek ontwikkelt zich snel en KOPIE PLUS speelt daar vlot en verstandig op in. Zo is weer een nieuwe bouwtekeningen-copier aangeschaft met opnieuw een hogere afdrukkwaliteit. Affiches kunnen vlot in (één) kleur op A1 formaat gemaakt worden.

Kortom: alles is mogelijk. Klein of groot formaat; zwart/wit of kleur; gedrukt of gekopieerd; ontworpen of aangeleverd; mailings of handboeken; los of vergaard; geringband of gelijmd, gevouwen of gesorteerd; geniet of geponst. U vraagt het maar en KOPIE PLUS zorgt ervoor. En de offertes zijn uiteraard vrijblijvend.