***

 

Sinds 1 oktober 1985 is KOPIE PLUS gespecialiseerd in het vervaardigen van kopieerwerk. Door de jaren heen is het machinepark telkens aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen, zoals hoogvolume apparatuur (100.000 afdrukken per dag) en full colour copiers, om snel en goed de verschillende soorten opdrachten te kunnen verwerken.

Tegenwoordig kan in één gang gesorteerd en vergaard worden of kunnen documenten-bundels op diverse manieren worden geniet of van tussenschietvellen worden voorzien. Rechtstreekse aansturing van kopieerapparatuur vanuit de computers is inmiddels ook een feit, zowel in zwart/wit als in full colour. Dat biedt diverse nieuwe mogelijkheden waaronder POD (Printing On Demand). Tevens worden originelen ingescand en vindt het afdrukken plaats vanuit het machinegeheugen. Snelheid en kwaliteit staan duidelijk voorop.

Bouwtekening tot A0 formaat worden op de nieuwste aanwinst, een moderne groot-formaat copier gemaakt. Het is bovendien mogelijk om vanaf een A4-tje voor u een groot formaat (A1) affiche in één kleur te maken. Doordat ook de verdere bewerking of afwerking van kopieerwerk binnen Kopie Plus gebeurt zijn de diverse mogelijkheden ongekend. Of het nu gaat om een volledig afgewerkt verenigingsblad, een onderdelenprijslijst met illustraties of om uitgebreide rapporten met diverse onderdelen voorzien van tabs en boekwerken met bijlagen in verschillende formaten, uw wensen worden snel en vakkundig gerealiseerd.

Dankzij het feit dat KOPIE PLUS tevens een volledig geoutilleerde offsetdrukkerij heeft (zie onder drukwerk) zijn ook combinaties mogelijk van drukwerk en kopieerwerk. Dit kan soms tot aardige besparingen leiden. In ieder geval : nieten, vouwen, sealing, ringbanden, wire-o-binding, lijmen in linnen rug of in een doorlopende omslag - u vraagt het maar en Kopie Plus verzorgt het.

Bovendien: beloofd is beloofd bij Kopie Plus en dat is prettig te weten. Bel of e-mail gerust om nadere informatie of een informatief gesprek. Offertes zijn uiteraard geheel vrijblijvend.

KOPIE PLUS . . . . . . . meer dan zomaar een copyshop.